11,6 милиона динара за изградњу отворених спортских терена у Госпођинцима и Дом здравља у Жабљу

У холу зграде Аутономне Покрајине Војводине данас су потписани уговори између градова, локалних самоуправа и здравствених институција, који су добили срества по конкурсу које је расписала Управа за капитална улагања. Уговоре су уручили председник Покрајинске Владе Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања Недељко Ковачевић.

Испред општине Жабаљ уговор је потписао председник Општине Чедомир Божић. Иначе, Општина Жабаљ је конкурисала по основу пројекта Изградње отворених спортских терена у комплексу основне школе Жарко Зрењанин, а Управа за капиталана улагања  одобрила је средства у износу од 10.720.000,00 динара. Уговором је договорено да се реализација пројекта очекује до првог септембра 2017. године.

Такође, Дому здравља у Жабљу одобрена су средства у износу од 971.000,00 динара која ће бити употребљена за  набавку новог офтамолошког апарата који ће медицинском особљу олакшати рад са пацијентима. Испред Дома здравља Жабаљ уговор је потписао Душан Благојевић, директор Дома здравља.

У Жабљу, 23.02.2017.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas