ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО У ПИКАДУ „ЖАБАЉ 2017“

Минулог викенда у Жабљу је одржано прво отворено првенство у пикаду за жене ,под називом „ЖАБАЉ ОПЕН 2017“.Првенство је одржано у просторијама Спортске хале у Жабљу,мала сала,дана 18.11.2017.године.

На иницијативу Удружења жена из Жабља,које су иначе чланице Удружења Спорт за све општине Жабаљ,Удружење Спорт за све општине Жабаљ организовало је наведено такмичење.

Предлог о одржавању овакве једне спортске манифестације био је пун погодак,како по одзиву на само такмичење тако и по постигнутим резултатима, а посебно и по учешћу такмичара из категорије које нису толико заступљене у спорту,категорије жена.

На овој спортској манифестацији учешће су узелие такмичарке из Жабља,Чуруга,Сенте,Бечеја,Новог Бечеја и Новог Сада,укупно 7 екипа,са 40 такмичара.

Само такмичење спровели су Спортски Савез општине Жабаљ,Удружење Спорт за све општине Жабаљ и Удружење жена општине Жабаљ.

Једногласан је закључак да ова спортска манофестација рекреативног карактера,треба да се нађе у календару спортских манифестација које организује и спроводи Удружење Спорт за све општине Жабаљ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Жабљу,20.11.2017.год.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas