ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА РК „ХАЈДУК“ ЧУРУГ

Скупштина РК „Хајдук“-а из Чуруга на својој Изборној седници, за свог новог председника изабрала је Владимира Караћа, бившег играча овог клуба. Такође, изабрано је и ново, подмлађено руководство, које ће својом енергијом и ангажовањем водити клуб у даљем периоду. Ново руководство клуба обавило је и разговор са чланом општинског Већа за спорт, Зораном Шолајом, који је истакао да ће овај клуб сигурно бити подржан од стране општине Жабаљ, као један од најзначајнијих спортских колектива из насељеног места Чуруг.

Као основни циљеви истакнути су побољшани рад са сениорским тимом, сама организација рада у клубу и пласман у виши ранг такмичења.

Такође, кренуо је са радом, и то у селекцији омладинаца, такмичарски погон, а план је да се дечаци из ове категорије обуче како би могли да се укључе у такмичење ЛМК РС Војводине.

Цео овај пројекат покренут је са идејом да се ревитализује рукометни спорт у нашој општини, а локална самоуправа Жабаљ стала је иза овог пројекта, јер је он препознат као област од посебне важности за општину Жабаљ. Локална самоуправа Жабаљ увећала је износ средстава намењених за рад и функционисање спортских клубова, тако да ће и РК „Хајдук“ из Чуруга, тј.ново руководство клуба моћи да рачуна на увећан износ средстава.

Жабаљ,06.02.2018.год.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas