Јуниорска лига Војводине, 3. и 4. коло, Суботица 17.2.2018.

17.2.2018. у Суботици настављена је Јуниорска лига Војводине започета  прошле календарске године.  Шаховски клуб „Хајдук“ из Чуруга  учествује и у овој лиги која има посебан ранг такмичења и у којем учествују само шаховски клубови који имају подмладак и уз то могу да пруже квалитетну игру. Јуниорска лига представља такмичење у редовном шаху (45 минута по играчу+ додатне 2 секунде по потезу) и оваквих такмичења нема много у дечјем шаху те је због тога врло значајно за младе играче и подиже углед клубова.

 Након прва два осредње одиграна кола (изгубљено и реми) у децембру 2017. године, омладинци шаховског клуба „ Хајдук“ су у трећем и четвртом колу однели победе . Треће коло 4:0 и четврто 3:1, без иједне изгубљене партије.

Жабаљ,20.02.2018.године.

V Светосавски турнир ШК “Петровград“, Зрењанин, 28.1.2018.

На овогодишњем Светосавком турниру, одржаном 28.1.2018. у Зрењанину, још једном су млади   играчи шаховског клуба „Хајдук“ из Чуруга постигли резултате вредне похвале.

Маријана Крминац је у категорији старијих девојчица освојила друго место.

У категорији старијих дечака Стефан Лончарски је освојио друго, а Милош Мачкић треће место. Турнир је протекао у сјајној  организацији и лепом дружењу.

Жабаљ,02.02.2018.године.

 

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas