СКУПШТИНА УДРУЖЕЊА СПОРТ ЗА СВЕ ОПШТИНЕ ЖАБАЉ

Дана 04.05.2018.год. одржана је Скупштина Удружења Спорт за све општине Жабаљ.Сама Скупштина почела је одавањем поште, минутом ћутања, за прерано преминулог председника Удружења,Рељу Гвозденца.

Скупштином је председавао заменик председника Зоран Ђурђев,а као гост присуствовао је члан општинског Већа за спорт Зоран Шолаја.

Скупштина Удружења Спорт за све општине Жабаљ усвојила је извештаје за 2017.годину,а такође и планове за 2019.годину,с обзиром да се очекује расписивање јавног позива за област спорта у општини Жабаљ.

Такође,Скупштина Удружења је једногласно изабрала и новог председника Удружења Спорт за све општине Жабаљ,Марка Милетића.

Узевши реч,председник Удружења је рекао да је свестан да преузима велику одговорност,јер је Удружење носилац и организатор многих спортских манифестација и догађаја,те рекао да ће бити на располагању свим чланицама Удружења,а да ће се посебно трудити да Удружење настави са радом и развијањем спорта на територији општине Жабаљ.

Узевши реч,члан општинског Већа за спорт Зоран Шолаја,поздравио је присутне и честитао новом председнику на избору,подсетивши га да је пред њим врло обиман и одговоран посао.Такође је кроз разговор са члановима Удружења,дао своју подршку и истакао да ће локална самоуправа Жабаљ посебну пажњу и помоћ дати овом начину организације спорта на територији општине Жабаљ,а свим чланицама Удружења пожелео сретан и успешан рад.

Жабаљ,05.05.2018.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas