КК „DEFENCE“ НА КОШАРКАШКОМ ТУРНИРУ BASKET4KIDS

Велика част припала је  КК „DEFENCE“ из Жабља кроз позив медијске куће SPORTKLUB,да као један од најуспешнијих клубова са ових простора учествује на F8  кошаркашком турниру за дечаке рођене 2005.године, у оквиру прјекта BASKET4KIDS,који се одржава у Београду.

Поред екипе КК „DEFENCE“ из Жабља и екипе КК „ФОКА“ из Крагујевца које представљају Србију,на турниру учествују и екипе из Хрватске,Словеније,Македоније,Црне Горе,Босне и Херцеговине које су махом прваци својих држава у том узрасту.

Кошаркашки турнир за ову талентовану децу одржава се у време одигравања утакмица кошаркашког FINAL 4 Евролиге у Београду,тако да ће чланови КК „DEFENCE“ имати прилику да присуствују утакмицама овог најквалитетнијег такмичења у Европи,у јуниорској и сениорској конкуренцији.

Организатор овог турнира побринуо се да учесници,поред самог такмичења, упознају град Београд,посете зоолошки врт,тврђаву Калемегдан,а затим на теренима на Калемегданској тврђави одрже и нека од такмичења.

КК „DEFENCE“ из Жабља један је од најуспешнијих спортских клубова са територије општине Жабаљ,а како је рекао члан општинског Већа за спорт,Зоран Шолаја,ово је прави начин и пример како један спортски колектив представља и промовише нашу општину,те нагласио да ће општина Жабаљ,као и до сада, пружати подршку спортским колективима са своје територије.

Жабаљ,18.05.2018.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas