ОДРЖАНА СКУПШТИНА ФК „ХАЈДУК“ ЧУРУГ

У свечаној сали биоскопа у Чуругу, дана 18.03.2019.године, одржана је Скупштина ФК „Хајдук“ из Чуруга. Имајући у виду озбиљност ситуације у којој се налази ФК „Хајдук“, чланови скупштине одазвали су се у великом броју и тиме показали да и поред многобројних проблема, рад овог узорног клуба мора бити настављен. Поред редовних тачака дневног реда, скупштина је разрешила досадашњег председника клуба, чланове Управног одбора и изабрала ново руководство, како би се овај спортски колектив што пре консолидовао и наставио са редовним активностима.

Општи закључак свих присутних је да је прошла година била врло турбулентна, али да се новоизабраном руководству поклања поверење, како би се овај спортски колектив вратио на ниво на којем је у прошлости био.

Новоизабрани председник, Синиша Јоцков, нагласио је да ће све снаге усмерити на побољшање рада у клубу, како организационог тако и рада на самом терену, а приоритет ће бити рад са младима и стварање играча из домаћег погона.

Скупштини клуба присуствовао је и Зоран Шолаја члан општинског Већа задужен за спорт, а по његовим речима присутан је на скупштини како би новоизабраном руководству и свим члановима клуба дао подршку у даљем раду, а такође је нагласио да ће ФК „Хајдук“ увек имати подршку општине Жабаљ, као у осталом и све спортске организације са наше територије. Такође изразио је и задовољство присутним бројем чланова јер, како је рекао, то је доказ да чуружани свој „Хајдук“ носе у срцу, исто и као пре пуно деценија, када је основан.

Жабаљ,19.03.2019.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas