ДЕЛЕГАЦИЈА ОПШТИНЕ ЖАБАЉ ПОСЕТИЛА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

Делегација општине Жабаљ, Спортског савеза општине Жабаљ и Удружења Спорт за све општине Жабаљ, минулог викенда посетила је  Лепосавић и Грачаницу, наше братске општине на Косову и Метохији.

Делегацију из општине Жабаљ, предводио је Зоран Шолаја, члан општинског Већа за спорт, а сама посета имала је неколико циљева, па је тако један од њих и подршка развоју спорта на територији општина на Косову и Метохији и развој даље сарадње у области спорта. Као подршку спортским организацијама са територије Лепосавића и Грачанице, наши представници уручили су спортску опрему и реквизите, како би спортски клубови из наведених места могли несметано и квалитетно да спроводе своје активности. Такође, спортским клубовима из ових места, понуђена је и свака помоћ у самој организацији и функционисању, а посебно је истакнута жеља наше делегације да представници спортских организација посете општину Жабаљ.

Представници општине Жабаљ присуствовали су и свечаности храмовне и општинске славе у Лепосавићу, а Зоран Шолаја је истакао добру сарадњу двеју општина, пожелео сретну храмовну и општинску славу Св.Василија Острошког, а посебно је нагласио да општина Лепосавић увек може да се ослони на братску општину Жабаљ.

После званичних састанака и обиласка спортских терена, представници општине Жабаљ обишли су наше светиње и посетили су Газиместан.

Жабаљ,13.05.2019.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas