ТУРНИР ПРИЈАТЕЉСТВА „ЖАБАЉ 2019.“

У простору Спортске хале и на отвореном терену СШ „22.Октобар“ у Жабљу,одржан је овогодишњи „ТУРНИР ПРИЈАТЕЉСТВА ЖАБАЉ 2019.“На овогодишњем турниру учешће су узеле екипе из БиХ,Хрватске,Србије,и то:

1.КК“Промо“Доњи Вакуф

2.КК „Вриједноснице“ Осијек

3.КК „Спартак“ Суботица

4.КК „Дефенсе“ Жабаљ

Сам турнир,превасходно је замишљен као прилика да се деца из региона друже,успостављају нове контакте,деле искуства,а све то кроз игру и бављење спортом који воле.Овај спортски догађај је тако и коципиран,јер су деца из наше општине примила своје госте и спортске пријатеље у своје домове ,где су се два дана дружили и успостављали нова пријатељства.

Спортски део,је међутим,донео право такмичење и једну врло добру кошарку,пуну лепих потеза и неизвесности,што је многобројна публика знала да награди.

Овакви спортски догађаји,а посебно они који се односе на младе и децу,приоритет су за општину Жабаљ.Такође,жеља нам је да развијамо и добросуседске односе,јер на територији општине Жабаљ живи доста становништва који су пореклом из држава региона,рекао је члан општинског Већа за спорт,Зоран Шолаја.

Заслужене награде најуспешнијим екипама доделили су члан општинског Већа за спорт Зоран Шолаја,председник Удружења Спорт за све општине Жабаљ Марко Милетић и наш прослављени кошаркаш Драган Апић.

Ова спортска манифестација одржана је уз покровитељство и подршку општине Жабаљ.

Жабаљ,24.06.2019.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas