ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ЧУРУГ 2021“

После 20 дана жестоких и квалитетних утакмица, завршен је турнир у малом фудбалу „Чуруг 2021“. На турниру је учествовало 20 екипа из Чуруга, Бечеја, Н.Сада, Темерина и Жабља, а све утакмице игране су у вечерњем термину. Пред финалне борбе за пласман, своју утакмицу одиграли су и најмлађи фудбалери, што је присутна публика прихватила са овацијама. Током свих двадесет такмичарских вечери, стадион малих спортова у Чуругу је био испуњен до последњег места, а како и не би, када је публика имала шта и да види и да ужива у квалитетним утакмицама. Свакако је важно нагласити да је дугогодишња традиционална организација овог спортског догађаја и ове године испунила своју сврху, јер су и директни и индиректни учесници овог догађаја имали прилику да проведу квалитетних двадест дана бавећи се спортом.

Коначан пласман на овогодишњем турниру :

1.ЈКП „ВОДОВОД“ ЖАБАЉ

2.“ТРПЕЗА“ БЕЧЕЈ

3. „ТОКИ БОКИ“ ЧУРУГ

Награде и признања најбољим екипама и појединцима уручили су Чедомир Божић-покрајински секретар за пољопривреду, Зоран Шолаја-члан општинског Већа за спорт и туризам, Урош Богојевић- председник спортског савеза општине Жабаљ, Марко Милетић-председник удружења спорт за све општине Жабаљ, Марија Чупић-директорица туристичке организације општине Жабаљ, Марко Шолаја-директор ЈУ спортски објекти, а дипломе и награде за најмлађе уручио је Љубиша Шарић-капитен ФК „Хајдук“ из Чуруга.

Овај традиционални турнир одржан је под покровитељством и уз подршку општине Жабаљ,а у организацији Спортског савеза општине Жабаљ и Удружења Спорт за све општине Жабаљ.

Жабаљ,23.07.2021.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas