ОДРЖАН ТУРНИР У ГОЛФУ

Жабаљ голф турнир, десети по реду, одржан је протеклог викенда, чиме је званично отворена такмичарска сезона на жабаљском голф терену. Турнир је одржан у организацији Туристичке организације општине Жабаљ и Голф клуба Центар, а под покровитељством локалне самоуправе.

На терену је владала одлична атмосфера упркос невремену, због којег се турнир завршио после одиграних 9 стаза уместо предвиђених 18.

На терен је изашло 27  играча. У јуниорској категорији наступио је један такмичар, Павле Ћурчић. У категорији дама победница је Тања Ковачевић, друго место заузела је Тамара Палковљевић и треће место Јасна Дамјановић. У мушкој категорији прво место припало је Владимиру Кунићу, на другом месту је Владимир Гагић , док је треће место припало Александру Бурсићу. Укупни победник Жабаљ голф турнира за 2022. годину је Тибор Роклицер.

Додели награда и признања је присуствовао члан Општинског већа задужен за спорт и туризам Зоран Шолаја.

„Локална самоуправа ће, као и до сада, подржавати догађаје који имају за циљ да промовишу општину и све њене лепоте, како природне и туристичке, тако и ону спортску страну“, истакао је Шолаја.

ЖАБАЉ,11.04.2022.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas