ТУРНИР МАЛИ ФУДБАЛ „ЧУРУГ 2022“

Традиционално, у јуну месецу, у Чуругу креће бубамара, тј.фудбалска лопта се закотрља по малом терену у основној школи, ево већ више од 25 година.

А ове године част да се представе љубитељима малог фудбала имаће играчи из 24 пријављене екипе сениора и 12 пионира.

Турнир ће трајати месец дана, тј.четири викенда, тако да ће становници Чуруга и околних места имати прилике да квалитетно проведу своје слободно време и да уживају у лепоти ове игре.

С обзиром да се Чуруг налази на обали реке Тисе и да имамо одличну плажу у самом месту, а такође и лепо уређено викенд насеље, ова спортска манифестација је само логичан наставак наше туристичко-спортске понуде. Турнир је дугогодишњи и већ препознат од локалне самоуправе као манифестација од значаја за Чуруг и саму општину, а ми се трудимо да сваке године расте и развија се и да становницима Чуруга и околних места обезбедимо једно лепо спортско лето, речи су Зорана Шолаје, члана општинског Већа за спорт и туризам.

Ова спортска манифестација одржава се уз помоћ и под покровитељством општине Жабаљ, Спортског савеза општине Жабаљ и Удружења спорт за све општине Жабаљ.

Жабаљ,29.06.2022.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas