ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ЧУРУГ 2022.“

Бубамара, која се закотрљала 26. јуна 2022. године. на терену малих спортова у Чуругу, завршила је свој лет 17. јула 2022. године финалним утакмицама у свим категоријама. Скоро месец дана љубитељи малог фудбала имали су прилику да посматрају и уживају у добрим утакмицама које су им презентовали мајстори ове игре из Чуруга, Жабља, Бечеја, Надаља, Н.Сада и других места. Да је овај спорт и те како популаран, сведочиле су пуне трибине сваке вечери одигравања овог турнира,а после врло заанимљиве финалне вечери, поредак је следећи :

           1.ЧЕ ГЕВАРА – Б.Градиште-Бечеј

           2.МОНТЕВИДЕО – Бечеј

           3.АГРОМАУС – Надаљ

Годинама ова спортска манифестација окупља љубитеље малог фудбала, овде у Чуругу, већ традиционално наши суграђани знају да је ово термин за летњи турнир и сваке године га нестрпљиво очекују. Трудимо се да из године у годину он буде што квалитетнији, како би наши суграђани у овим летњим месецима имали једну квалитетну спортску манифестацију у којој могу да уживају и да квалитетно проведу своје слободно време. Наравно, припреме за следећи турнир почињу већ сад, а наш задатак је да следећи турнир испуни очекивања наших суграђана, баш као што је било и ове године – рекао је Зоран Шолаја, члан општинског Већа за туризам – спорт и омладину.

Пехаре и награде најуспешнијима доделили су председник општине Жабаљ Урош Радановић,члан општинског Већа за спорт и туризам Зоран Шолаја,председник спортског савеза опшптине Жабаљ Урош Богојевић,директор ЈУ „Спортски објекти“ Марко Шолаја,директор ЈП „Чистоћа“ Симо Васић и директорка ТО Жабаљ Марија Чупић,уз чију помоћ је турнир и спроведен.

Ова спортска манифестација одржана је уз помоћ и подршку општине Жабаљ,а у организацији Спортског савеза оипштине Жабаљ и Удружења спорт за све општине Жабаљ.

Жабаљ,18.07.2022.

Поделите објаву на друштвеним мрежама!

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Design by Modern Web Ideas